OS Mobidic - шаблон joomla Книги

BME PEDAGÓGUS KÉPZÉSEK – (42) 406 968

Elköszönünk

Papik Péter és Pintér Miklós kollegáinktól, akik befejezték nyugdíjas éveik alatti munkálkodásukat a közoktatási vezető képzésben. Jöhet a megérdemelt pihenés, egy új életforma. A végleges "nyugdíjba vonulásuk" alkalmából ezúton is szeretettel köszöntjük volt konzulens kollégáinkat. Köszönjük az együtt töltött éveket, hogy mindig számíthattunk a segítségükre, tapasztalatukra, kiváló munkájukra, türelmükre. A közoktatási vezető képzésben pályafutásuk zárásaként, munkájuk megbecsüléseként és elismeréseként vehették át a Budapesti Műszaki Egyetemtől, személyesen dr. Benedek András tanszékvezetőtől az alábbi oklevelet, és emlékplakettet: Papik Péter 1940-ben született Fényeslitkén. A demecseri gimnáziumi évek után tanárként, munkaközösség vezetőként, majd igazgatóhelyettesként dolgozott Demecserben. 1977-től a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tanács VB Művelődésügyi Osztályának főelőadója, majd csoportvezetője volt. 1986-tól a Megyei Pedagógiai Intézet igazgatóhelyettese, majd igazgatója volt. 2003-ban vonult nyugdíjba címzetes igazgatóként.
1996-tól dolgozott a közoktatási vezető képzésben.
Pintér Miklós 1946-ban született Budapesten. A szegedi középiskolás évek után a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen szerzett történelem-földrajz szakos tanári diplomát.Tiszalökön kezdte kollégiumi nevelőként, majd Nyíregyházán a Sipkay igazgatóhelyettesi posztja következett. 1990-ben került a Zrínyi Ilona Gimnázium igazgatói székébe, amelyet 2008-as nyugdíjazásakor hagyott el.  A nevéhez fűződik az idegen nyelvi képzést elősegítő nulladik évfolyam megyebeli meghonosítása, az Arany János Tehetséggondozó Program elindítása. Irányítása alatt valósult meg a Zrínyi bővítése, rekonstrukciója, és projektvezetőként felügyelte a Vay Ádám laktanya területén megvalósított Európai Uniós beruházást.
1998-tól konzulens tanárként tevékenykedett a Budapesti Műszaki Egyetem szakvizsgát jelentő közoktatási vezetőképzésében.

Tartalmas további nyugdíjas éveket, örömökben gazdag hosszú életet és jó egészséget kívánunk mindkettőjüknek!