OS Mobidic - шаблон joomla Книги

BME PEDAGÓGUS KÉPZÉSEK – (42) 406 968

A tantárgyválasztási eljárás rendje

3. félévben – a választható tantárgyak feldolgozása a 4. félévben a tréningen – egy tantárgy választása kötelező az alábbiak közül:

•    Adatvédelem és információs szabadság
•    Szakképzés igazgatás
•    Értékelési és mérési módszerek
•    Szervezési technikák

További tantárgy választása – külön kérésre – térítés ellenében (25.000.- Ft/tantárgy) engedélyezhető.

A választott tantárgy/ak feldolgozása a tréninghez kapcsolódóan a tréning helyszínen történik. A tantárgy kiválasztását elektronikus úton – a MOODLE (KÖZINFÓ) rendszerben kell rögzíteni a konzulens ellenőrzésével.
Ha a választható tantárgyakat 20 főnél kevesebben választották, akkor az adott tantárgyat a félév választható tantárgyai közül törli az egyetem.

A tréning szervezésénél figyelembe veszik a tantárgyválasztást, ezért lehetséges, hogy a választott tantárgy gyakorlatán (a tréningen) a hallgatók egy része nem a konzultációs csoportjával egy időben vesz részt.
A választott tantárgy tananyagát a MOODLE rendszeren keresztül lehet elérni. Ha a hallgató a tananyagot nem dolgozza fel, a tantárgy gyakorlatán nem vehet részt.

Tananyag feldolgozása, gyakorlata a 2. évfolyamon a „Közoktatási vezető szakirányú továbbképzési szak, pedagógus szakvizsga tanulmányi terve II. évfolyam” előírásai szerint a tréning időpontokban és a tréning helyszínén történik.
A választott tantárgyból a kiadott tételek alapján a hallgatók konzulensüknél szóban vizsgáznak!

Bővebben a moodle rendszerben!